Luka Modrić

 Sopa Images Limited/Alamy/Profimedia
KOMPLIMENTI ZA HRVATA

Čuveni golgeter naklonio se Modriću: ‘On je dragulj, da barem ostane u Realu‘

Ruud van Nistelrooy nada se da će hrvatskog Maestra još neko vrijeme gledati u Madridu
Piše: HinaObjavljeno: 08. svibanj 2024. 18:42

Ruud van Nistelrooy, bivši nogometni napadač Nizozemske i Real Madrida, rekao je u srijedu u intervjuu za novine AS da je Luka Modrić "nogometni dragulj" koji bi trebao okončati karijeru u Madridu.

- Teško je govoriti o Modrićevoj budućnosti. On je dragulj nogometa i Real Madrida. Kao njegov navijač i kao navijač kluba, volio bih da se umirovi u Real Madridu - izjavio je 47-godišnji Van Nistelrooy.

- Ali ja ne znam kako razmišljaju on i klub. Trebao bi donijeti najbolju odluku za sebe i svoju obitelj - dodao je.

Modriću, 38-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije, ugovor istječe 30. lipnja. Od kada je u ljeto 2012. došao u "Kraljevski klub" osvojio je 25 trofeja.

Vezni igrač je u sastavu koji će večeras u 21 sat odigrati uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka s Bayern Munchenom. Prva utakmica u Njemačkoj završila je 2-2.

- Utakmica na Santiago Bernabeu bit će potpuno drugačija - misli Van Nisterlrooy.

- Real Madrid će se ponašati drugačije, više će dominirati, kao što uostalom uvijek radi na svom terenu. I kao što je radio Bayern na svom - objasnio je.

Uvjeren je da će španjolski prvak pritisnuti protivnika i imati dobre prilike za pogodak.

Van Nistelrooy je od srpnja 2006. do siječnja 2010. nastupio u 96 utakmica za Real Madrid i zabio 64 gola. Bez posla je nakon što je prije godinu dana napustio mjesto trenera nizozemskog PSV-a.

Linker
08. svibanj 2024 18:43